Алматы қаласы Білім басқармасының
"М.Базарбаев атындағы №138 гимназия"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(727) 377-44-24
Есепші бөлімі:
+7(727) 377-44-24
Нашар көрушілер
нұсқасы
04
июнь
2014

Техникалық тапсырма

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

конкурстық құжаттамаға

2-қосымша

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды тамақтандыруды

ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушіні таңдау

бойынша конкурстық құжаттамаға

техникалық тапсырма

 

 

«М.Базарбаев атындағы №138 гимназия» КММ  оқушыларын ұйымдастыру бойынша қызмет Алматы қаласы Көктем-1,26 А үй мекен– жайы бойынша орналасқан орта білім беру ұйымының оқушыларына көрсетілуі тиіс, барлығы    859, оның ішіндегі 420 бастауыш мектеп оқушылары, жекелеген санаттағы білім алушы 56 оқушыларын 01.07.2014 – 31.12.2014 ж мерзімге дейін бюджеттік қаражат есебінен  11765000 теңге (ҚҚС есебінсіз) сомасына тегін тамақтанумен қамтамасыз ету керек.

Күн сайын ас мәзірін жұғымдылық, теңгерімділік, қауіпсіздік талаптарына сәйкес оқушылардың жас ерекшеліктерін ескере отырып, міндетті түрде бірінші – үшінші тағамдарды дәрумендерімен конкурстың ұйымдастырушысы әзірлейді және халықтың санитарлық – эпидимиологиялық саулығы саласындағы уәкілетті органмен келісіледі.

- тұтынушыларға кепіл болатын тағамдар мен тамақтану  кезеңдерінде  санитарлық нормалар мен ережелерді сақтау үшін қажетті жағдайлар жасау;

- денсаулығының жағдайы бойынша рұқсаттары бар, кәсіби, гигиеналық даярлықтан және аттестаттаудан өткен тұлғаларды жұмысқа қабылдау;

- әрбір қызметкердің медициналық кітапшасының  болуы;

- жұмысқа тұру кезінде алдын ала және барлық қызметкерлердің мерзімдік медициналық тексерулерден уақытында өтуі (медициналық мекемелермен келісі);

- күн сайын қажетті  құжаттаманы жүргізу (бракераждық журналдар, персоналды ірің және тыныс органдарының өткір ауруларына қарау журналы және басқа құжаттар);

-Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасына, санитарлық ережелеріне, гигиеналық нормативтерге сәйкес қызметкерлер еңбектерінің жағдайлары;

- қызметкерлерді үш жиынтықтан кем емес арнайы киіммен және бас киіммен қамтамасыз ету;

-технологиялық, тоңазытқыш, желдеткіш және басқа жабдықтардың тиісті деңгейде жұмыс істеуі қамтамасыз  ету және жұмыстың басталуы алдында жыл сайын тексеріс жүргізу;

- өндірістік құралдардың, ыдыстың, жуатын және залалсыздандыратын құралдардың (ҚР қолдануға рұқсат етілген) және материалдық – техникалқ жарақтандырудың басқа да заттарының жеткілікті мөлшерінің болуы;

- жүргізілген жұмыстар туралы актінің болуымен дезинфекция, дезинсекция және дератизация бойынша іс – шараларды жүргізу;

- алғашқы  медициналық көмек көрсету үшін аптечкалардың болуы және оларды уақытында толтырып отыру;

- семинарлар, әңгімелесулер, лекциялар  өткізу жолымен  персоналмен санитарлық- ағартушылық жұмыс ұйымдастыру;

- өрт сөндіру   құралдарының болуы. Ыстық тамақ қызметтері  бойынша бірінші ретте жатқан әлеуетті өнім жеткізушілер кепіл хат ұсынуға құқығы бар;

- азық блогына келіп түсетін азық – түліктер шикізаты мен азық – түлік өнімдеріне қойылатын гигиеналық  талаптарға сәйкес келуі тиіс және шығарылған  күні, өнімнің сақталу мерзімі  мен жағдайларын көрсете отырып шығарылғаны, сапасы мен қауіпсіздігін куәландыратын құжаттар болуы тиіс.

Ілеспе құжатты өнімді қолданып болғанша  сақталуы міндетті.

-          қызметті көрсету барысында  қолданылатын өнімдердің сапасына сертификаттар болуы тиіс;

-          дайын тамақты сынама алынғаннан кейін ғана тарату жүзеге асырылады;

-                тағамдарға баға беру бракераждық комиссия органалептикалық көрсеткіштер бойынша (сынама тамақ дайындалған ыдыстан тікелей алынады) жүргізіледі: медициналық қызметкер, тамақ блогының қызметкері және  білім беру мекемесі әкімшілігінің өкілі. Бракераж нәтижесі осы санитарлық ережелердің 12 қосымшасына  сәйкес «дайын кулинарлық өнімдерді бракераждау журналына» тіркеледі. Тағамды дайындау технологиясы бұзылған кезде, сондай – ақ дайын болмаған жағдайларда, анықталған кулинарлық кемшіліктер жойылғанға дейін тағам жіберуге босатылмайды.

-                     күн сайын жұмыс басталудың алдында медициналық қызметкер білім беру мекемесінің  қоғамдық тамақтануды ұйымдастыратын қызметкерлердің қол терісінде және дененің ашық жерлерінде ірің ауруларының, сондай – ақ ангина, жоғарғы тыныс алу мүшелерінің катаралды көріністерінің болмауын тексереді.

-                     сақтаудың  ерекше жағдайларын талап ететін  тез бұзылатын азық өнімдерінің сақталу жағдайлары мен сақтау мерзімдерін бақылау мақсатында осы санитарлық ережелердің 11 қосымшасына сәйкес термометрлерді пайдаланумен (сыныптан басқалары) тоңазытқыш жабдықтарында сақтаудың температуралық режимін бақылауды жүргізеді;

-       технологиялық үдерістің сақталуын бақылау мақсатында дайындалған тағамдардың әрбір партиясынан туәліктік сынама алынады. Тәуліктік сынаманы алуды осы санитарлық ережелердің 8 тармағындағы сынамаларды алу бойынша ұсыныстарға сәйкес азық блогының (аспаз)  қызметкері жүзеге асырады. Тәуліктік сынамалардың дұры алынуына және сақталу жағдайларына бақылауды медициналық қызметкер жүзеге асырады.

-       өндірістік ортаның заттары болып табылатын жабдық, мүлік, ыдыс, тара қоғамдық тамақтандыру ұйымдарына қойылатын санитарлық – эпидемиологиялық талаптарға сәйкес келуі тиіс және белгіленген тәртіпте азық өнімдерімен байланыста болу үшін рұқсат етілген материалдардан  орындалуы тиіс;

-       қандай да бір технологиялық жабдық істен шыққан кезде ас мәзіріне өзгеріс енгізу керек және дайын тағамдарды өндіру  осы санитарлық ережелердің талаптарының  сақталуын қамтамасыз ету керек;

-       осы санитарлық ережелердің талаптарына сәйкес жуу және залалсыздандыру ережелерін сақтау мақсатында бір отыратын орынға үш жиынтықтан кем емес есебі бойынша жеткілікті мөлшерде асхана ыдыстарымен және құралдарымен, сондай – ақ тарату желісінің маңында оны сақтау үшін шкафтармен қамтамасыз ету туралы  міндеттеме хат;

-       азық өнімдерін дайындау, тарату кездірінде өмір қауіпсіздік талаптарына жауап беретін фарфор, фаянс және шыны ыдыстар қолданылуы тиіс. Асхана ыдыстары дайын тағамдарды  дайындау және сақтауға арналған ыдыс тот баспайтын болаттан немесе гигиеналық қасиеттері бойынша  ұқсас материалдардан жасалуы тиіс;

-       формасын өзгерткен, шеттері сынған, сызат  түскен, эмалі бұзылған асхана және асүйлік  ыдысты, алюминийден жасалған тақтайларды; сызат түскен және механикалық зақымданған тақтайшалар мен ұсақ ағаш құралдарын пайдалануға тыйым салынады;

-       оқушылардың тамақтану кестесін сақтау;

-       кассалық аппараттардың болуы;

-       азық өнімдерін және азық – түлік шикізатын жеткізу Тұтынушылардың  құқықтарын қорғау басқармасы беретін қорытындысы бар мамандандырылған машиналарда жүргізілкі тиіс. Жүргізуші мен экспедитордың  жеке медициналық кітапшалары болуы тиіс.

-       Оқушылардың тамақтануында тыйым салынған тағамдарды, сондай – ақ газдалған және алкогольсіз энергетикалық сусындарды, чипсыларды, сухарилерді және құрамында генномодификациялық ингридиенттер бар тамақ өнімдерін болдырмау туралы міндеттемені орындау;

-       Мектепте тағамдар дайындалатын жерге жыл соңында және қажеттілікке байланысты жөндеу жұмыстарын жүргізуге міндетті.

 

 

 

 

 

 05.06.2014ж.

 

№138 гимназия директоры  __________Елеманова А.С.

                                                                       М.О.

                                          (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)

 

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

3-қосымша

 

                                                                                                           

Конкурсқа қатысуға өтінім

(заңды тұлғалар үшін)

 

Кімге __________________________________________________________
 (конкурсты ұйымдастырушының атауы)

Кімнен ________________________________________________________
                (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)

1. Конкурсқа қатысуға үміткер әлеуетті өнім беруші туралы мәліметтер:

Әлеуетті өнім берушінің заңды, почта мекенжайы және байланыс телефондары

 

Заңды тұлғаның банктік деректемелері (БСН, БСК), сондай-ақ заңды тұлғаға қызмет көрсететін банктің немесе оның филиалының толық атауы мен мекенжайы

 

Заңды тұлғаның бірінші басшысының Т.А.Ә.

 

 

2._____________________________________________________________

                                                              (заңды тұлғаның толық атауы)

осы өтініммен _______________________________________________________

(конкурстың толық атауы)

конкурсқа әлеуетті өнім беруші ретінде қатысуға ниет білдіреді және конкурстық құжаттамада көзделген талаптар мен шарттарға сәйкес____________________________________________________________________

(қажетін көрсету керек)

қызмет көрсетуді жүзеге асыруға келісім береді.

3. _____________________________________________________________

                                                                (заңды тұлғаның толық атауы)

осы өтініммен заңнамада көзделген бұзушылықтардың жоқтығын растайды.

4. _____________________________________________________________

(заңды тұлғаның толық атауы)

конкурстық құжаттамамен танысқанын және конкурсты ұйымдастырушыға және конкурстық комиссияға өзінің құқықтық қабілеті, біліктілігі, сапалық және ________________________________________көрсетілетін қызметтердің

(қажетін көрсету керек)

өзге де сипаттамалары туралы дұрыс емес мәліметтерді бергені үшін жауапкершілігі, сондай-ақ Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасында көзделген өзге де шектеулерді сақтауы туралы хабардар етілгендігін растайды.

____________________________________________________________________

(заңды тұлғаның толық атауы)

осы конкурсқа қатысуға өтінімде және оған қоса берілетін құжаттарда мұндай дұрыс емес мәліметтерді бергені үшін өзіне толық жауапкершілікті қабылдайды.

5. Осы конкурстық өтінім___күн ішінде қолданылады.

6. _____________________________________________________________

 (заңды тұлғаның толық атауы)

жеңімпаз деп танылған жағдайда, біз шарттың орындалуын қамтамасыз етуді шарттың жалпы сомасының үш пайызын құрайтын сомада енгізуге міндеттенеміз.

7. Конкурсқа қатысуға өтінім біздің арамыздағы міндетті шарттың рөлін атқарады.

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.

           (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

4-қосымша

 

 

Конкурсқа қатысуға өтінім

(жеке тұлға үшін)

Кімге __________________________________________________________
                            (конкурсты ұйымдастырушының атауы) 

Кімнен ________________________________________________________
                            (әлеуетті өнім берушінің толық атауы)

1. Конкурсқа қатысуға үміткер жеке тұлға (әлеуетті өнім беруші) туралы мәліметтер:

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім 
берушінің жеке басын куәландыратын 
құжатқа сәйкес Т.А.Ә.

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім 
берушінің жеке басын куәландыратын 
құжаттың деректері (№, кім берген)

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім 
берушінің тіркелген мекенжайы

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім 
берушінің нақты тұрғылықты 
мекенжайы

 

Тіркеу туралы куәліктің, патенттің 
не Қазақстан Республикасының 
заңнамасына сәйкес конкурс мәніне 
сәйкес келетін кәсіпкерлік қызметпен 
айналысуға құқық беретін өзге де 
құжаттың нөмірі

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім берушінің банктік деректемелері (СТН, БСН, ЖСК), сондай-ақ жеке тұлғаға қызмет көрсететін банктің немесе оның филиалының толық атауы мен мекенжайы

 

Жеке тұлғаның – әлеуетті өнім 
берушінің байланыс телефондары, 
почта мекенжайы мен электрондық 
почта мекенжайы (болған 
жағдайда)

 

2. _____________________________________________________________

(жеке тұлғаның Т.А.Ә. көрсетіледі)

осы өтініммен конкурсқа (конкурстың толық атауын көрсету) әлеуетті өнім беруші ретінде қатысуға ниет білдіреді және конкурстық құжаттамада көзделген талаптар мен шарттарға сәйкес қызметтер көрсетуді (қажеттісін көрсету керек) жүзеге асыруға келісім білдіреді.

3. _____________________________________________________________

(әлеуетті өнім берушінің атауы)

осы өтініммен заңнамада көзделген бұзушылықтардың жоқтығын растайды.

4. _____________________________________________________________

(әлеуетті өнім берушінің атауы)

конкурстық құжаттамамен танысқанын және конкурсты ұйымдастырушыға өзінің құқығы, біліктілігі, сапалық және өзге де сипаттамалары туралы (қажеттісін көрсету) дұрыс емес мәліметтер бергені үшін жауапкершілігі, сондай-ақ Қазақстан Республикасының қолданыстағы заңнамасында көзделген өзге де шектеулерді сақтауы туралы хабардар етілгендігін растайды.

________________________________________________________________

(әлеуетті өнім берушінің атауы)

осы конкурсқа қатысуға өтінімде және оған қоса берілетін құжаттарды мұндай дұрыс емес мәліметтер бергені үшін өзіне толық жауапкершілікті қабылдайды. 

5. Осы конкурстық өтінім __ күн ішінде қолданылады.

6. _____________________________________________________________

(әлеуетті өнім берушінің атауы)

конкурстың жеңімпазы деп танылған жағдайда, біз шарттың атқарылуын қамтамасыз етуді шарттың жалпы сомасының үш пайызын құрайтын сомада енгізуді міндеттенеміз (егер де конкурстық құжаттамада шарттың орындалуын қамтамасыз етуді енгізу көзделген болса көрсетіледі).

7. Конкурсқа қатысуға өтінім біздің арамыздағы міндетті шарттың рөлін атқарады.

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.

                            (Т.А.Ә., лауазымын көрсету)

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

5-қосымша

 

 

Қызметкерлердің біліктілігі туралы

мәліметтер 

(әлеуетті өнім беруші толтырады)

 

 

1.     Әлеуеттіөнімберушініңатауы_________________________________

_________________________________________________________________

2.   Орта білім беру ұйымдарындабілімалушылардытамақтандырудыұйымдастырубойыншақызметтікөрсетуүшін ___________________________

(әлеуеттіөнімберушініңатауынкөрсету)

әлеуеттіөнімберушідеқажетті штат қызметкерлері бар.

Қызметкерлердің жалпы саны ____ құрайды, оның ішінде растайтын құжаттарының көшірмелері қоса берілген  ____аспазшы, ____ технолог,   ____ диетолог құрайды:

Қызметкердің Т.А.Ә.

Біліміжәнемамандығы

Мамандығыбойыншаеңбекөтілі

Біліктіліктіарттырукурстарытуралымәліметтер

Жұмыс істеуге рұқсат берілгендігі туралы мәліметтер (рұқсат беру туралы белгісі бар медициналық кітапшалардың көшірмелері)

 

 

 

 

 

Барлығы

 

 

 

 

3.  Растайтын құжаттардың көшірмелерін қоса бере отырып, _________________________________соңғы бес жыл ішіндеконкурста сатып

(әлеуеттi өнiм берушiнің атауын көрсету)

алынатын көрсетілетін қызметтергеұқсас көрсеткен қызметтердіңкөлемі.

 

Көрсетiлгенқызметтердiңатауы

Тапсырысберушiлердiңатауы

Қызметтердікөрсетуорныжәнежылы

 

 

 

4.  _____________________________________________________________

                                                                                                   (әлеуеттi өнiм берушiнің атауы)

рұқсат беру туралы белгісі бар жұмысқа жіберілген автокөлік пен жүргізушіге растайтын құжаттардың көшірмелері қоса берілген, қызмет көрсетуі үшін мамандандырылған автокөлігі (бар болса) бар:

 

Көлік түрi

Көлікмаркасы

Жекеменшiк, жалғаалынған (кiмнен)

Жүргізушігерұқсат беру туралымәліметтер(рұқсат беру белгісі бар медициналықкітапшалардыңкөшірмелері)

Рұқсат беру  белгісікөрсетілгенкөліктіңсанитариялық-эпидемиологиялыққорытындысы

 

 

 

 

 

 

5.  Қаржы ресурстарына (ақша қаражаты: меншікті, кредиттiк және т.б.) қол жеткізу туралы мәліметтер. Төменде санамалау.
____________________________________________________________________

 

6.       Әлеуетті өнім беруші қызмет көрсету үшін ресурстардың бар екені туралы қосымша мәліметтерді көрсетеді.

Бiлiктiлiгi туралы барлық мәлiметтердiң дұрыстығын растаймын.

 

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.                   

(Т.А.Ә., лауазымын көрсету)

 

 

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

6-қосымша

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім алушыларды  тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау критерийлері

 

 

Критерийлер

Балдар

1

Конкурстыңнысанасыболыптабылатынқызметкөрсетунарығындағытәжірибесі

Әр жылға 1 балдан, бірақ 5 балдан аспайды

2

Экологиялықменеджмент жүйесінқанағаттандыратынтамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатынсәйкестіксертификатыныңбар-жоғы

Жоқ

 

(0 балл)

Бар

 

(2 балл)

3

Тамақтандырудыұйымдастырубойыншакөрсетілетінқызметкеқолданылатын менеджмент сапасыжүйесісертификатыныңбар-жоғы

Жоқ

 

(0 балл)

Бар

 

(3 балл)

4

Аспазшылардың біліктілігі (10 балдан аспайды)

Арнайы орта білім

3-разряд

(1 балл)

Арнайы орта білім

4-разряд

(2 балл)

5-разряджәне (немесе) жоғарғыбілім

(3 балл)

5

Технологтың, диетологтың болуы (4 балдан аспайды)

Жоқ

 

(0 балл)

Бір маман ғана бар

(1 балл)

Бар

 

(2 балл)

6

Шығарылатын өнімнің ассортименттік тізбесінің бар-жоғы

10-нан кем ас атауы

(1 балл)

10-нан 30-ға дейін ас атауы

(2 балл)

30-дан 50-ге дейін ас атауы

(3 балл)

7

Азық-түлікті санитариялық-эпидемиологиялық қорытындысы бар арнайы көлікпен жеткізу шарттары

Көлікжоқ

 

 

(0 балл)

Жалдамалыкөлік

 

(3 балл)

Жеке көлігініңболуы

(5 балл)

 

Ескертпе: 4, 5-тармақтарда балдар әр маман үшін қойылады.

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

7-қосымша

 

 

Банктік кепілдік

 

______________________________________________________________ 
                                              (банктің атауы мен деректемелері) 

Кімге:________________________________________________________ (конкурсты ұйымдастырушының атауы мен деректемелері)

№_________кепілдік міндеттеме 

______________________________    ____ж. «___»__________________ 

  (орналасқан жері) 

Біз бұдан әрі «өнім беруші» деп аталатын_________________________, 

                                                                 (әлеуетті өнім берушінің атауы) 

_____________________________________________________ ұйымдастырған

(конкурсты ұйымдастырушының атауы) 

Білім беру ұйымдарының білім алушыларын тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша көрсетілетін қызметті берушіні таңдау конкурсына қатысатындығынан және ___________________________________________ 
  (көрсетілетін қызметтердің атауы)

қызмет көрсетуге әзір екендігінен хабардармыз.

________ж. «___»______________ жоғарыда аталған конкурсты өткізу жөніндегі конкурстық құжаттамада әлеуетті өнім берушілердің банктік кепілдік түрінде конкурстық өтінімді қамтамасыз етуді енгізуі көзделген.

Осыған байланысты біз_______________________осы арқылы өзімізге 
                                                              (банктің атауы)

Сіздің талап етуіңіз бойынша Сіздің ақы төлеуге жазбаша талабыңызды, сондай-ақ өнім беруші:

конкурсқа қатысуға өтінім берудің соңғы мерзімі өткеннен кейін конкурсқа қатысуға өтінімді кері қайтарып алғанын;

конкурс жеңімпазы деп танылған өнім берушінің қызмет көрсету туралы шарт жасасудан жалтарғанын;

қызмет көрсету туралы шарт жасасып, конкурстық құжаттамада белгіленген шартты орындауға қамтамасыз етуді енгізу және (немесе) енгізу мерзімі туралы талаптарды орындамағанын не уақтылы орындамағанын  жазбаша растауды алысымен ________________________________________________________________тең

(сомасы цифрлармен және жазбаша)

соманы Сізге төлеуге қайтарылмайтын міндеттеме аламыз.

Осы кепілдік міндеттеме конкурстық өтінімдер бар конверттерді ашқан күннен бастап күшіне енеді және өнім берушінің конкурсқа қатысуға конкурстық өтінімі қолданылатынсоңғы мерзімге дейін қолданылады және, егер Сіздің жазбаша талабыңызды біз________ аяғына дейін алмасақ, осы құжат бізге қайтарылатындығына немесе қайтарылмайтындығына қарамастан, толық және автоматты түрде күшін жояды. Егер конкурстық өтінімнің мерзімі ұзартылған болса, онда бұл кепілдік міндеттеме сондай мерзімге ұзартылады.

Осы кепілдік міндеттемеге байланысты туындайтын барлық құқықтар мен міндеттемелер Қазақстан Республикасының заңнамасымен реттеледі.

 

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.

                              (Т.А.Ә., қызметін көрсету)

 

 

 

 

 

Орта білім беру ұйымдарында білім

алушыларды тамақтандыруды ұйымдастыру

бойынша көрсетілетін қызметтерді берушілерді таңдау жөніндегі

үлгілік конкурстық құжаттамаға

8-қосымша

 

 

 

 

Берешектің жоқтығы туралы

анықтама

 

 

____________________________________________________________________

(банк атауы)

___________ (күнін көрсету) жағдай бойынша Қазақстан Республикасы Ұлттық Банкi Басқармасының қаулысымен бекiтiлген екiншi деңгейдегi банктердегi және ипотекалық компаниялардағы бухгалтерлiк есеп шоттарының үлгі жоспарына сәйкес аталған Банк қызмет көрсететін
____________________________________________________________________

(заңды (жеке) тұлғаның толық атауы, тел., мекенжайы, көрсетiлciн)

банк алдында анықтама берiлген айдың алдындағы үш айдан көп созылған мерзiмi өткен берешегiнiң жоқ екенін растайды.

 

 

Күні

 

Басшының қолы  _____________________ М.О.

                              (Т.А.Ә., қызметін көрсету)

Осы беттің QR-коды:
QR-код этой страницы: